Om TonePus

 Denne bloggen så dagens lys for første gang 15.06.12. Og denne teksten ble senest oppdatert 21.03.13. Alt på bloggen som er understreket, har klikkbar link.

Hei, mitt navn er Tone.

Er 23 år, å bor rett utenfor Kristiansand. For det meste er jeg vokst opp i Søgne, men har bodd litt her og der. (Oslo, Skien, Grimstad, Arendal.) Har fire herlige søsken, og en fantastisk kjæreste som heter Tommy (Baloo, gutten min, kjære - er også noen av hans dekknavn.)Er veldig glad i tv, film, spill og konkurranser. Jeg er jenta med en Jackpot 2000 spilleautomat midt i stua. Familien og vennene mine betyr mye for meg, er glad i musikk og digger å dille med småtting. Jeg ser på meg selv som en veldig kreativ person. Kan sitte mange timer i min egen verden med klipping, liming, strikking, tegning etc. Er veldig følsom, filosofisk - "tenkeren."

Elsker dyr - og mitt yndlingsdyr er geit. Har alltid ønsket meg geiter, Afrikansk dverg geit vel og merke - så det skal jeg ha den dagen jeg blir stor. Sært nok. *Fnis*Vennene mine beskriver meg som omtenksom, smart, menneskekjenner, sær, rettferdig, flink til å sette meg inn i andres følelser/tanker, gammeldags og sta. (Er visst forferdelig å krangle med - da er jeg påståelig, sippete og langsint. Det er heldigvis sjeldent.) I vennegjengen er det jeg som er psykologen, den ærlige. Kan nok bli sett på som bitch/frekk fordi jeg kanskje er "for ærlig." Spytter ikke ting i trynet på folk, men om jeg blir spurt om en ting - kommer det ut så usensurert som mulig.

Jeg blogger for meg selv, for å ha noe å se tilbake på. For å kunne delta i konkurranser. Blogger også så venner langt unna kan følge med, jeg syns facebook blir så upersonlig. (Er gammeldags, å bruker ikke facebook.) Selvfølgelig er det gøy om andre også er inne å kikker, det skal jeg ikke legge skjul på.

Spør meg gjerne om det er noe du lurer på, kontakt meg på bloggen eller mail: highfiveblogg@hotmail.com

Så.., hvem er da du?

Søk I Bloggen

hits