Blogg

Kontakt

Om du ønsker å være sponsor eller har noen andre spørsmål, kan du kontakte meg på mail; highfiveblogg@hotmail.com

Linker

På denne "linke-siden" legger jeg ut linker til sider/saker jeg syns er spennende, morsomme eller viktige. Internettsider jeg kanskje selv er medlem av, og anbefaler. Spør meg gjerne hvis du lurer på noe. For å komme inn på di enkelte sidene kan du lett trykke deg videre via bildene, eller ordene i teksten som er understreket. Enjoy!!

 

  • Selv er jeg medlem av en nettside hvor man kan få tilsendt forskjellige produkter i posten, å beholde dem (gratis) - ved å skrive en liten omtale om produktet på nett. (Blogg, facebook, twitter eller lignende.) Akkurat nå kan du som medlem også vinne en Ipad 4. Gratis, enkelt og gøy!

 

 

  • Jeg er veldig glad i konkurranser, å i snart 4 år har jeg vært medlem av en konkurranseside - denne siden er gratis, man får en egen bruker med god oversikt over hvilke konkurranser som finnes, hvilke konkurranser man selv har deltatt i og hvilke premier man har vunnet. Veldig spennende, anbefales!

 

 

 

Sponsor

Gå inn på Arkiv og trykk på *Sponsor* for å skrive om sponsorene dine! :)

Om TonePus

 Denne bloggen så dagens lys for første gang 15.06.12. Og denne teksten ble senest oppdatert 21.03.13. Alt på bloggen som er understreket, har klikkbar link.

Hei, mitt navn er Tone.

Er 23 år, å bor rett utenfor Kristiansand. For det meste er jeg vokst opp i Søgne, men har bodd litt her og der. (Oslo, Skien, Grimstad, Arendal.) Har fire herlige søsken, og en fantastisk kjæreste som heter Tommy (Baloo, gutten min, kjære - er også noen av hans dekknavn.)Er veldig glad i tv, film, spill og konkurranser. Jeg er jenta med en Jackpot 2000 spilleautomat midt i stua. Familien og vennene mine betyr mye for meg, er glad i musikk og digger å dille med småtting. Jeg ser på meg selv som en veldig kreativ person. Kan sitte mange timer i min egen verden med klipping, liming, strikking, tegning etc. Er veldig følsom, filosofisk - "tenkeren."

Elsker dyr - og mitt yndlingsdyr er geit. Har alltid ønsket meg geiter, Afrikansk dverg geit vel og merke - så det skal jeg ha den dagen jeg blir stor. Sært nok. *Fnis*Vennene mine beskriver meg som omtenksom, smart, menneskekjenner, sær, rettferdig, flink til å sette meg inn i andres følelser/tanker, gammeldags og sta. (Er visst forferdelig å krangle med - da er jeg påståelig, sippete og langsint. Det er heldigvis sjeldent.) I vennegjengen er det jeg som er psykologen, den ærlige. Kan nok bli sett på som bitch/frekk fordi jeg kanskje er "for ærlig." Spytter ikke ting i trynet på folk, men om jeg blir spurt om en ting - kommer det ut så usensurert som mulig.

Jeg blogger for meg selv, for å ha noe å se tilbake på. For å kunne delta i konkurranser. Blogger også så venner langt unna kan følge med, jeg syns facebook blir så upersonlig. (Er gammeldags, å bruker ikke facebook.) Selvfølgelig er det gøy om andre også er inne å kikker, det skal jeg ikke legge skjul på.

Spør meg gjerne om det er noe du lurer på, kontakt meg på bloggen eller mail: highfiveblogg@hotmail.com

Så.., hvem er da du?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Søk I Bloggen

hits