Love&happiness

Hamburger i påske-egget

Etter at jeg overrasket kjæresten med en annerledes påske-jakt tidligere i uken, hadde han på Torsdag gjort klart noe for meg. Han ga meg ett kart jeg skulle følge.Å rundt om kring fant jeg forskjellige ting, spennende og gøy - det hadde jeg absolutt ikke forventet. Han overrasker stadig. Påske-egg med melkefyll, kakao og ett stort egg fylt med masse godt. Bla. godteri hamburger, det har jeg ikke smakt på mange år - mimre. Og senere gikk vi på grilltur..., i hagen - kvikk lunsj, pølser, saft og kakao.

Hvis du vil vinne parfyme kan du delta her.

 

Har du blitt overrasket i påsken?

Hva liker du å ha med på tur?

En annerledes påske-jakt

Jeg liker ikke å gjøre ting andre forventer, som valentines day f.eks - tull. Man skal glede andre når man selv føler for det, derfor inngikk jeg en avtale med påskeharen - jeg ordnet egget og jakten selv. For nøyaktig en uke siden (når min kjære minst ventet det) fant han en lapp ved dataen...Det var en påskehare-lapp, med en ledetråd på baksiden. Klassiker 45., stod det - å det vil si at han fant neste ledetråd inni "Lille kylling" coveret i dvd-hylla - å dermed var jakten i gang. Han syns det var veldig gøy, å til slutt fant han ett egg fylt av godt og litt til.Det trenger ikke være slutt på påske-egg selvom man har blitt voksen. En annerledes påske-jakt, en uke før den "riktige" dagen. Overraskelse!

 

Hvis du vil vinne parfyme, kan du delta her.

 

Hva syns du om måten jeg gjorde det på?

Har du fått påske-egg?

Å der stod en geit med lapp om halsen

I dag våknet jeg opp til en supersøt overraskelse, gutten min hadde satt Paco (geita jeg vant på Gran Canaria) på sengekanten - med en lapp om halsen.

Han er så flink til å gi meg oppmerksomhet på den måten, it makes me happy! Å så laget han arme riddere til meg, nam! <3

Jeg har forresten en konkurranse hvor du kan vinne en parfyme. Og, hvis du har lyst å være med i trekkningen om å vinne en Ipad 4 (to vinnere) kan du registrere deg gratis her - det har jeg gjort.

 

Har du fått en overraskelse på sengen før?

Skal du delta i noen av konkurransene?

Søk I Bloggen

hits