Tur: Rhodos, September 2012

Tur: Rhodos, September 2012

Ligger her å drømmer meg bort til varmere strøk, får ikke sove - men slapper godt av nå likevel. Ei av mine aller beste venninner (Lene) og jeg tok oss en spontantur til Rhodos i fjor. Etter alt for mye kaos og negativitet i hverdagen, trengte vi ett avbrekk - å svaret ble Hellas. 

Allerede ett par dager etter billettbestilling, reiste vi.. Galskap, slipp alt - deilig! En uke, sol og varme, flotte folk, nydelige omgivelser, deilig mat, nyte livet, 35 grader (++)Solbrente allerede etter dag 1.

Afandou beach.

Old town i Rhodos by.

I Rhodos by var det katter over alt.. På busstoppene, i havna, mellom stolene på resturantene.

Pene Lene i Rhodos.

 Lindos, på fjelltoppen ser du Akropolis.

I Lindos var det mange esler og geiter.

(Sær som jeg er, er geit mitt yndlingsdyr - så jeg storkoste meg bare ved synet av dem.)

Rosa."Oscar" fulgte etter oss omtrent hver dag, å gikk løst langs trafikkerte veier. Selvom han bodde i ett luksus-hus i samme gate som oss.Slapt kledd, og klargjort for flyturen hjem."Hjemme" igjen på Gardemoen etter alt for mange våkentimer/-døgn xD Forsatt hadde vi mange timer igjen å reise før vi var helt hjemme.

Det er deilig å se på bildene jeg har fra turen, drømmer meg virkelig bort. Kjenner omtrent varmen og luktene. Med en gang jeg kom hjem fra Rhodos, begynte jeg å spare penger til å reise - så nå på Søndag bestilte jeg en ny tur. Min kjære (Tommy) og jeg reiser til Gran canaria første uka i Mars. Man blir avhengig. Gleder meg!

 

Har du vært på Rhodos/ i Hellas?

Har du vært på Gran canaria, reisetips?

Skal du reise i nærmeste fremtid, hvor?


. . . Og med det sier jeg god natt, high five!!

Søk I Bloggen

hits